szakalaka Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Witam Od paru dni na pulpicie pojawia mi się ikonka o nazwie "dxva_sig.txt" pomimo że ją usuwam to znowu powraca (nawet nie wiem w którym momencie). Szukałem na googlach lecz znalazłem tylko odpowiedzi w języku angielskim ( a niestety w moich czasach uczono raszyn języka). Może tkoś będzie tak łaskaw i napisze mi jak mogę się tego pozbyć? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Przeskanuj kompa: Ad-Aware SpyBot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalaka Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) Skanowałem Ad-aware i Spybot - Search & Destroy i nic nie wykryły :( Pozdrawiam Łoł ludzie nikomu (co zna angielski) nie chce się wrzucić tego tematu na google?? Dzięki wielkie :( Pozdrawiam Edytowane 11 Lipca 2005 przez szakalaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...