mlody_maniak Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 co powiecie na temat tej płyty zastanawiam się czy nie zmienić swojego leciwego już Abita na tą właśniee płytę , nie było by problemu gdyby nie to że przyzwyczailem się już do marki ABITa ale niestety jest zbyt drogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 e tam jak chcesz pozadna plyte to Epox ten GA chyba nie ma zmiany mnoznika ,lepszy jest moim zdaniem juz ten GA na kt333 co ma Interloper. Ja polecam Epox 8kha+ ,pozniej MSI Kt3ultra i Soltek DRV4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 ponoć ma wszystko w BIOSie mnoznik,FSB,napięcie az do 2V, i jest super stabilny, msi i soltek odpada nie chce mi sie bawic w DIPy ma byc wszystko z poziomy BIOS bo nie będę sie zchylal szkoda kręgosłupa :P http://www.republika.pl/mlody_maniak/7vtxe+.txt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 mam ta plytke tylko na kt333 ga-7vrx w biosie mam fsb po 1mhz zmiania napiecia prawie do 2V,zmiania napiecia pamieci do 1.9V zmiana napiecia agp do 1.8V dzielnikow nie znalazlem:( Plyta jest stabilna i wydajna:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 a jak siękrędci na niej , przy jakiej częstotliwości udało ci się uzykać stabilność, czy na innych płytach ten wynik nie był lepszy na tym samym procesorze i chłodzeniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 wiadomo ze nie podkrecisz na tym procka tak jak na epoxie albo solteku ale cena wszystko wynagradza:D Ja stabilnosc uzyskalem na 150fsb bez zmiany vcore i pamieciach Ultra i cl 2. PLyta jest bardzo stabilna i wydajna!na fsb powyzej 150 zaczynaja sie sypac jakies bledy w windowsie :( ale moze to wina mojego ramu:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Jak chcesz Gigabyte'a na KT266A to spróbuj GA-7VTXH+ W porównaniu do VTXE+ ma LANa, 4kanałowy dźwięk Creativa, a brakuje jej tylko funkcji WakeOnLan. Te same możliwości kręcenia. Kumpel ją ma i jest spox, stabilniutka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 ale ja już mam sieciówke COMPEXA 100 i LIVA więc po co mi te zintegrowane elementy, ale z tego co widzę to większość jest zadowolona z tej płyty nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 ja jestem zadowolony! szczegolnie z wydajnosci i stabilnosci(przesiadka z k7s5a na ga-7vrx dała mi jakies 30fpsów na timedemo w q3 a to dosc duzo) a co do overclockingu to zawsze o te 200mhz sie da podkrecic.a i zapomnialem dodac ze bardzo fajna jest funkcja dual bios oraz bardzo latwe flaszowanie biosu (program na CD). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 to ql chyba jestem przekonany napewno zmiana z mojego moba na sdr i KT133 przyniesie troche FPSów tera tylko musze kase zorganizowac na DDRki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 mozesz dolozyc te 20zl i kupic ta plytke co ja mam ga-7vrx jest juz na kt333 (w przyszlosci sie przyda).A co do ga-7vtxe+ to nie jestem pewien w 100% czy ma zmiane fsb co 1mhz , najlepiej przeczytaj na stronie producenta. Najlepiej by bylo jakbys dolozyl te kilka zlotych do 7vrx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...