Soul_Train Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Witam! Trafiło się trochę kaski i pojawiła się potrzeba zakupu nagrywarki DVD. Czy ktoś z własnego doświadczenia jest w stanie polecić mi jakiś cichy model? Cena nie jest tak bardzo istotna. Najbardziej zależy mi na cichej pracy ponieważ napęd będzie pracował często a inne komponenty nie chałasują praktycznie wcale. Z góry dziękuję za radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Mój Pioneer jak się rozpędzi to potrafi się dać we znaki, chociaż podobno model XL jest specjalnie zaprojektowany dla ciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 No wlasnie PIONEER 109XL mam i jestem bardzo zadowolony. Tak cichego napedu jeszcze nigdy nie slyszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 LG 4163B oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...