aWill Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Mam problem z tvoutem mam karte gf 5700 fx gdy podalczam tv do kompa w nview nie mam opcji kolonowania obrazu mam tylko wybor albo monitor albo tv jak dam na tv to monitor mi sie wylacza (przechodzi w stan czuwania) wczesniej mialem gf 4mx i bylo to samo sciaglem najnowsze sterowniki i tez nic nie pomoglo moze ktos wie co jest grane z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 :) Proponuje ściągnąć programik nazywa się TV TOOL i problem najprawdopodobnie zniknie.Napisz na maila a wyśle ci go durek5@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aWill Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 niestety korzystalem z tego programu i nic dalej jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...