CrazyTomHero Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 PowerHead - ktos slyszal o tej firmie Pompek - czy moga pracowan jako niezetapialne dokladnie chodzi mi o model :PowerHead Pro 4 http://zoologiczny.pl/s-Hagen-pomws-glowi.shtml ma ktos moze jakas pompke tej firmy - co moze o niej powiedziec... Wiem ze sa jeszcze Echeimy ale one sa drogie - a ta ma przepustowosc 1800l/h wiec jest godna uwagi Co powiecie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mam PH 802 i jest fajny, cichy, wydajny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mam PH 802 i jest fajny, cichy, wydajny... a moze pracowac jako niezatapialna ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mam PH 802 i jest fajny, cichy, wydajny... a moze pracowac jako niezatapialna ?? Jak paćkniesz poxipol'em to tak, kumpel tak zrobił i działała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 a moze ma ktos pompe Weipro-2000 jak ona sie sprawuje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...