damian1115 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Witam! Mam problem z kolorami na pulpicie i nie tylko. Załączam screena i prosze o pomoc jak to naprawić.:D Kolega powiedział mi że mam wirusa pewnie bo on tez tak miał ale sprawdzałem programem nod32 i nic nie wykrył. Co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 nod32- wiesz do czego on sie nadaje .. www.avast.com @ Free Edition [ rejestrujesz sie i za darmo dostajesz cd-keya ], instal > update > tryb awaryjny > gruntowne skanowanie + skanowanie archiwum przeskanuj jeszcze kompa ad-aware, spybot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1115 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Avast nic nie znalazł ale zrobiłem skana microsoft antispyware i pomogło. Dzięki za pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...