Skocz do zawartości
Black Lord

Asus Czy Gigabyte ? Oto Jest Pytanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

only DFI zadnednej innej mobo jest troche droższa ale oplaca dolozyc sie te pare zlotych :) DFI Lan Party UT NF3 250 GB to juedyna dobra oferta pod s.754, posiada najweksze mozliwosci OC i dostanisz ja w granichac ~~400pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

only DFI zadnednej innej mobo jest troche droższa ale oplaca dolozyc sie te pare zlotych :) DFI Lan Party UT NF3 250 GB to juedyna dobra oferta pod s.754, posiada najweksze mozliwosci OC i dostanisz ja w granichac ~~400pln

1538995[/snapback]

hmm pomyślmy, jaki sens brac płytke na 754 za 400stówki ?? przeciez ta płytka +a64 będzie kosztowac tyle co niezły komplet na 939....

ja sie przymieżam do msi neo-fsr... gigabyte nie polecam, poczytaj temacik o nim, same problemy [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm pomyślmy, jaki sens brac płytke na 754 za 400stówki ?? przeciez ta płytka +a64 będzie kosztowac tyle co niezły komplet na 939....

ja sie przymieżam do msi neo-fsr... gigabyte nie polecam, poczytaj temacik o nim, same problemy [;

1539011[/snapback]

za "400stówki" to jest fajoski komp i fajny samochodziki :] a tak na serio to za to masz racje, ale przeciez nie wezmi gigabajta bo to kicz albo asusa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za "400stówki"  to jest fajoski komp i fajny samochodziki :] a tak na serio to za to masz racje, ale przeciez nie wezmi gigabajta bo to kicz albo asusa...

1539693[/snapback]

sie czepiasz [;

msi jest całkiem dobrym wyborem

zresztą tu jest całkiem niezly test...http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=158

nielicząc faworyzowania abita :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi