Black Lord Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Co sądzicie o płytach głównych : ASUS K8N nForce3 250 Gigabyte K8NS nForce3 250 Którą wybrać ?? Czy można na nich podkręcić athlona64 2800 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 osobiście bym wybrął gigabyte, aha mozna podkrecac oczywiscie proca na nich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 only DFI zadnednej innej mobo jest troche droższa ale oplaca dolozyc sie te pare zlotych :) DFI Lan Party UT NF3 250 GB to juedyna dobra oferta pod s.754, posiada najweksze mozliwosci OC i dostanisz ja w granichac ~~400pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 only DFI zadnednej innej mobo jest troche droższa ale oplaca dolozyc sie te pare zlotych :) DFI Lan Party UT NF3 250 GB to juedyna dobra oferta pod s.754, posiada najweksze mozliwosci OC i dostanisz ja w granichac ~~400pln 1538995[/snapback] hmm pomyślmy, jaki sens brac płytke na 754 za 400stówki ?? przeciez ta płytka +a64 będzie kosztowac tyle co niezły komplet na 939.... ja sie przymieżam do msi neo-fsr... gigabyte nie polecam, poczytaj temacik o nim, same problemy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 hmm pomyślmy, jaki sens brac płytke na 754 za 400stówki ?? przeciez ta płytka +a64 będzie kosztowac tyle co niezły komplet na 939.... ja sie przymieżam do msi neo-fsr... gigabyte nie polecam, poczytaj temacik o nim, same problemy [; 1539011[/snapback] za "400stówki" to jest fajoski komp i fajny samochodziki :] a tak na serio to za to masz racje, ale przeciez nie wezmi gigabajta bo to kicz albo asusa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 za "400stówki" to jest fajoski komp i fajny samochodziki :] a tak na serio to za to masz racje, ale przeciez nie wezmi gigabajta bo to kicz albo asusa... 1539693[/snapback] sie czepiasz [; msi jest całkiem dobrym wyborem zresztą tu jest całkiem niezly test...http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=158 nielicząc faworyzowania abita :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 K8NS jest bardzo dobra plytka jak na 270zl ,a z nowymi biosami nie mam z nia najmniejszych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...