Mati_GE Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Mam problem z kartą Galaxy GF FX5200. Podłaczyłem wszystko jak nalezy i probuje wlaczyc obraz na telewizorze. Przelaczam na tryb dla telewizora i na telewizorze pojawia mi sie zniekształcony, rozmazany, skaczący obraz....Nie wiem co zrobic...Prosze o pomoc :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 :) Myślę że ten programik powinien ci pomóc nazywa się TV TOOL i powinno być po problemie.Napisz domnie a wyśle ci go na maila żebyś niemusiał szukać.durek5@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_GE Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Kurcze TVtool'a probowalem i nic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...