sornell Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) Witam Pojawily mi sie na monitorze rysy. Rysy nie sa glebokie wyglada to jakby byla uszkodzona tylko wartwa antyrefleksyjna lub jeszcze inna nie wiem jaka :) Dolaczam zdjecie. Pytanie: Czy jest jakis sposob aby usunac taka usterke? Mam na mysli jakies preparaty Monitor: SAMSUNG 700IFT Edytowane 10 Lipca 2005 przez sornell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 z tym już raczej nic nie zrobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Były takie tematy i rozwiązanie problemu. Poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Niektóre kineskopy montowane w monitorach Samsung SyncMaster 700xx miały źle wykonaną warstwę przeciwodblaskową. Efekt - jak widać :( Na szczęście (???) naniesiona jest tak tandetnie i ma tak małą grubość że do jej usunięcia wystarczy dowolna pasta polerska, taka do polerowania karoserii :lol: Po tej operacji dobrze jest założyć na monitor filtr ochronny (chyba wiadomo dlaczego?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...