Gość kev Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 wiem że to noob pytanie ale nie jestem dobry z elektroniki : jak przykręciłem z tyłu w obudowie wentyla to do czego mam go podłączyć ??? z góry thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Ja pierdziele ... Tu nie trzeba byc dobry z elektroniki tylko umiec czytac instrukcje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 do czego instrukcje ???????? :/ :/ :/ ja sobie założłem wentyl od zasilaczo który znalazłem gdzieś w szafie (250w) :P ale ok już wiem , tylko że nie wiem ocb bo jak są 4 wejścia na kabel to jak czarny daje do 1 z nich a czerwony do drugiego to są niskie obroty a jak dam czerwony do innego to są wyskie i to słychać :] jak mam dać na wyższe czy niższe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 widać nie jesteś obcykany w te sprawy wiec lepiej nie kombinuj żeby czasem nie spalić zasilacza .... żółty i czerwony masz 7 V , czarny i żółty 12 V , czarny i czerwony 5 V .... wiec możesz sobei wybrać .... z doświadczenia wiem że że nei wart podpinaćpod linię 5 V bo czasami coolerek ma problemy z wystartowaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 jak moge spalić zasilacz ???? bo jak coś robiłem i wkładałem do różnych "dziurek" :P to chyba zwarłem przez przypadek 2 kable i mi sie komp wyłączył :((( myślałem że zawału dostane ale to naszczęście tylko zwarcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 jak moge spalić zasilacz ???? bo jak coś robiłem i wkładałem do różnych "dziurek" :P to chyba zwarłem przez przypadek 2 kable i mi sie komp wyłączył :((( myślałem że zawału dostane ale to naszczęście tylko zwarcie :P 1539994[/snapback] Hardcore :lol: Jakich dziurek? Tych z obudowy w zasilaczu :D Czy moze do kontaktu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 do kostki :P ak już jest oka ;P ale chyba wywale tego wentyla bo tak [ciach!]a wyje że sie wytrzymać nie da :/ a daje tylko 5-6 C w dół wiec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 ...Wiec moze lepiej kupić arctic fana z allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 będzie cichy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Kazdy wentylator moze byc cichy, ale do pewnego momentu i pewnego V ;) Kup se 2 i bedziesz happy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...