xslimakx Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Witam! Mam laptopa: California Access 6500 Celeron 500Mhz 64MB RAM 6GB dysk Ati rage 8mb muzyka monitor 15 dvd bateria niestety padla :( ale wszystko sprawne kupilem go jakies 2-3 lata temu za kwote ponad 10000zl w Karen notebooks jestem pierwszym wlascicielem mam wszystkie papiery. Mozecie mi to wycenic??? Bo insteresuje mnie sprzedaz tego i kupno jakiegos kompa stacjonarnego z LCD koniecznie. Napiszcie ile to warte i co za ta kase moge kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Zobacz może na allegro po ile chodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 jezeli to ci cos pomoze to niedawno kupilem IBM , P III 500 mobile, 128 ram , 12 gb hdd, 13,1 tft, cd 24x , w cenie okolo 3500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Za tego laptopa możesz dostać max 3000 zł. (góra 3500 zł. ale tylko wtedy gdy trafisz na frajera) w komisie dostaniesz ok 2000 zł. Za 3000 zł kupisz: Monitor lcd - ok. 1500 zł najprostszy Komp za 1500 zł. Duron1.2 GHz - 250 zł. Płyta ECS (dźwięk zintegrowany)- 250 zł. Grafa - GeForce2 MX 400 - 250 zł Dysk Seagate 40 GB - 400 zł. Obudowa - ok. 100 zł. klawiatura i mysz ok 60 zł Modem - ok. 80 zł. Całość ok 1300 - 1500 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 hmm no to malo za niego dostane :( powiedzcie mi jak moge ztuningowac tego lapa aby byl bardziej "rzwawy" ??? Ewentualnie powiedzcie co kupic za cene tego laptopika??? no w ostatecznosci z tego LCD moge zrezygnowac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Ogólnie rzecz biorąc to laptopy nie są zbyt podatne na podkręcanie (głównie przez nikłe możliwości odprowadzania dużej ilości ciepła) Jak zrezygnujesz z LCD to za 1000 zł możesz kupić przyzwoitą 17' z płaskim ekranem - wtedy zostaje ci jakieś 500 zł (w nawiązaniu do konfiga który podałem wcześniej) które możesz wykorzystać np. na lepszą płytę główną (polecam!!!) lub szybszy procek grafę itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 no tak tylko ze mam maly pokoj ktory nie byl przystosowany do komutera nie mam zadnego stolika ani nic :( zawsze mialem lapa wiec nie bylo problemu jakbym kupil lcd to bym to ladnie zmiescil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 no tak tylko ze mam maly pokoj ktory nie byl przystosowany do komutera nie mam zadnego stolika ani nic :( zawsze mialem lapa wiec nie bylo problemu jakbym kupil lcd to bym to ladnie zmiescil. Ale ten nowe monitory nie są takie wielkie np. jakiś LG jest naprawdę krótki poza tym kompa można zmieścić w naprawdę małym pokoju - wiem coś o tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...