modlin Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Mam problem nastawiłem sie na vdimm moda. Przed chciałem sobie jeszcze pochodzić po forum zobaczyć jak to sie sprawdza w praktyce. No i doczytałem sie że żeby vdimm mod działał trzeba zrobić też moda vtt. Zaczynam nic nie rozumieć czy może mi to ktoś wytłumaczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Nie, nie potrzeba robić VTT moda, sam Vdimm wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modlin Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 No to po co te całe zamieszanie z vtt ? Mój mod ma wyglądać tak : http://pcarena.pl/art-97,0.html . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 No bo Vtt powinien być zawsze połowe Vdimm, ale do pewnego momentu sam podąża za Vdimm, dopiero od jakiejś wartości staje i trzeba mu "pomóc". Więc jeśli robisz tylko Vdimm, mod na vtt nie będzie potrzebny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modlin Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Mam problem bo wykonałem tego moda według oc-serwis.pl i mam nadal 2.9v (miernikiem 3.1) . Co mogłem zrobić źle , opór potencjometru testowałem miernikiem i wszystko powinno być dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Może polutowałeś do złych nóżek potencjometru jeżeli uzyłeś taki 3 nóżkowy, w innym przypadku powinno działać bez zarzutu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Max jaki uzyskasz na pamięciach to ok 3,2V posprawdzaj jeszcze raz, albo tak jak Hipo mówi złe nóżki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...