bartez91 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Witajcie! Moze ktos mnie pamieta jeszcze pisalem kiedys w tej sprawie ale nie moge znalesc na forum... Chodzi o sklepy z komputerami w Stanach Zjednoczonych! Czy znacie jakies wmiare tanie ? Czy sa takie ktore wysylaja do Polski I najwazniejsze: CZY KTOS Z WAS MOZE JEST W STANACH lub wybiera sie tam pod koniec sierpnia ? Gdzie szukac takich osob ? Prosze o odpowiedzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Popatrz na ceny Ebay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Hmm zależy coś chcesz kupić ale kolega wyżej napisał już tani sklep ;] I jeszcze jedno... W Polsce też kupisz tanioo musisz tylko wiedzieć kiedy i gdzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Darks ? To moze ulamiesz rąbka tajemnicy?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 polecam froogle http://froogle.google.com/ łatwo mozna znalezc czesci, a tym bardziej sklepy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 kenny-f a mozesz cos powiedziec coz to jest ?? i jak sie obsogiwac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Darks ? To moze ulamiesz rąbka tajemnicy?? :> 1541223[/snapback] Za opłatą manipulacyjną mogę zdradzić... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 kenny-f a mozesz cos powiedziec coz to jest ?? i jak sie obsogiwac ? 1541694[/snapback] wyszukiwarka towarów w sklepach wpisujesz np. "Gigabyte Radeon 9550" i znajduje Ci wszystkie takie radeony, kazdy wynik z innego sklepu. przydatne nie tylko do szukania sprzetu, ale do szukania sklepów... szukasz tego co Cie interesuje i patrzysz na adresy sklepów ;] ja tak szukalem kiedys dobrego sklepu w Anglii i znalazłem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...