M4TEUSZ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) Z tego co wiem athlony XP2400+ są na rdzeniu t-bred a tego everest wykrywa jako: Opis wyglądu proca (w tej chwili moja cyfrówka pojechała na wakacje): zielony laminat, małe podłóżne jądro W każdym razie świetnie się kręci na mojej shitowej płycie dociągną do 2250MHz :D i rozumiem że jak thorton to po pomazaniu ołówkiem ma szansę stać się Bartonem??? EDIT: Wykasowano takie tam bzdury ;) Edytowane 11 Lipca 2005 przez M4TEUSZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Czlowieku ja to bym tym w sklepie to dziekowal!! W ogole bym nie myslal o oszustwie tylko na Bartona go! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) ja tyz mam thortona (2000)+ tu masz fotke jak smiga http://members.chello.pl/b.wielanek/spi1.jpg co do przerobki na bartona to odblokowac moze i mozesz ale te dodatkowe 256C moze byc wadliwe wiec sprawdz to odrazu:) opis przerobki masz w faq i na thg nawet filmik chyba jest;) max ze swojego wyciagnolem niecale 2.6ghz:) Edytowane 11 Lipca 2005 przez Amd_Powered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Pobawię się w to na 100%, ale jak będzie trochę chłodniej, 27*C w pokoju nie sprzyja oc, modom itp. człowiekowi zwyczjnie nic się nie chce. Faktycznie są też athlony thortony, a ja durny myślałem że tylko durony :) Rok temu zakładałem topic o tzw. skalowalności, teraz mogę się podzielić wyniczkami (bez oc). 3dMark2001: 10.000 na 1700+ skoczył do 12.000 na 2400+ css: z 45 do 55 w innych grach wzrost też jest obserwowalny gołym okiem, w każdym razie całkiem nieźle jak na ilość wydanej kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Szczerze to mnie by aż rece paliły dzizus Bartonik 3400+ jak się patrzy i to chyba raczej nawet bez zmiany napięcia ale jak się to by nie udało to Bartka 3200+ z palcem w nosie :D połącz mostki i daj napięcie +0,05V i gitara a może chcesz się zamienić na TBred'aB 2400+ :rolleyes: dodam jeszcze że ładnie się kręci 3400+ też osiąga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 a może chcesz się zamienić na TBred'aB 2400+ :rolleyes: dodam jeszcze że ładnie się kręci 3400+ też osiąga :DNie bądź taki cwany ;) Szkoda że nie piszesz @Athlon X2 4800+ (2400MHz) bo może wtedy bym się skusił :lol: Do wszystkiego trzeba podchodzić ze spokojem, najpierw "posprzątam" po palomino, czyli doprowadze warunki cieplno-energetyczne do porządku (bart...ekhm...thortonik okazuje się ma nie zgorszy apetycik), a potem ruszę razem z kultowym przewspaniałym ECS K7S5A na HALL OF FAME :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) ja mam thortona 2000+ zmodowanego na bartona, kreci sie na 2200Mhz (11x200) bez zmieny napiecia :) na codzien jednak uzywam 12.5x166 więc to bardzo fajniutkie procki jak dobrze trafisz :) Edytowane 11 Lipca 2005 przez Garfield^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...