Gość kev Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 od pewnego czasu nie działa mi wszystkim znana kombinacja jak w tamacie ;] nie wiem co zrobiłem pewnie coś nakombinoowałem tylko nie mam pojęcia co :P nie grzebałem w rejestrze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 od pewnego czasu nie działa mi wszystkim znana kombinacja jak w tamacie ;] nie wiem co zrobiłem pewnie coś nakombinoowałem tylko nie mam pojęcia co :P nie grzebałem w rejestrze ... 1541127[/snapback] Sprawdz, czy klawiatura podpieta jest do komputare :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 napisz jaki masz OS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Tomas powinieneś dostać % za posty nic nie wnoszące do dyskusji ;-) OS ? wtf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 OS=operating system=system operacyjny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 lol = XP Pro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Sprawdz, czy klawiatura podpieta jest do komputare :) 1541589[/snapback] a jak myślisz ten temat wyskrobał na ekranie (ja miałem tak jak pogrzebalem w rejestrach nawet nie chodził start-uruchom-regedit) wtedy format zrobiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Hmmmm to może zobacz czy w dalszym ciągu masz plik C:\windows\system32\taskmgr.exe, może wirus coś ci skasował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...