Adams Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mam dziwny problem. Po zaladowaniu sie systemu (WindaXP), wszelkie programy uruchamiaja sie dopiero po ok minucie.Pozniej juz wszystko chodzi oki, uruchamia sie natychmiast. Tak jest za kazdym razem. Chocby glupi PowerStrip...w Win98 uruchamia sie natychmiast po starcie systemu,w XP po minucie. Reinstalacje XP robilem kilka razy, za kazdym razem to samo. Obojetnie co wlacze odrazu po starcie iXPeka, pojawia sie klepsydra i... po minucie dopiero sie odpala. HDD nic nie mieli. Moze to kwestia jakiegos ustawienia w BIOS'ie, lub moze konfiguracji sprzetu? Czy spotkaliscie sie z czyms takim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Rozwiazanie nr 1. Program anywirusowy rozwiazanie nr 2 corel draw ze swoim indekserem rozwiazanie 3 inny program skanujacy dysk no i pewnie kupa innych mozliwych powodow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Wlasnie rzecz w tym ze to sie dzieje juz na kompletnie czystym systemie. Zaraz po pierwszym uruchomieniu XP. Moze BIOS kryje jakas funkcje ktora to wszystko tak spowalnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 to nie wiem ;) moglbym jedynie zgadywac co xp robi po starcie. Ale ja tego systemu nie uzywam wiec wiecej ci nie moge pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Dziwne, dziwne. Ja miałem coś takiego u siebie i nawet nie pokazywały mi się dyski w moim komputerze => klepsydra była oczywiście. Rozwiąznie? Postawiłem od nowa XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ale on robil to juz kilka razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mam dokładnie to samo! A co jest tego przyczyną to nie wiem, kiedyś zmieniłem tylko stery do dźwięku i już było ok! Ale dzisiaj po formatce mam to samo i zmiana sterów nie pomaga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mam to samo po zbyt wysokim O/C. Sproobuj odkręcić proca i wtedy włączyć XP`ka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 I tu jest pies pogrzebany. Czy krecony proc, czy nie, ciagle to samo. Moze po prostu jest to dzielem przypadku, zrobie reinstalke tyle razy ile bedzie trzeba. Moze za ktoryms razem zaskoczy i wszystko bedzie oki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 to sie nazywa zlosliwosc rzeczy martwych :x :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...