jason Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) Mam taki problem: jak zrobić by zniknelo niebieskie tlo w podposie ikon na pulpicie? W opcjach daje wszystko na maxai dalej to samo. Edytowane 11 Lipca 2005 przez jason Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) bylo to juz pare razy poszukaj .. Mój komputer-> właściwości->zaawansowane->wydajność->ustawienia->efekty wizualne-> użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu nastepnym razem uzyj opcji szukaj ja znalazlem pare tematow o tym ! Edytowane 11 Lipca 2005 przez Shenlong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jason Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 wszystko mam tam ustawione ale nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelek_m Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 kliknij prawym przyciskiem myszy na pulipt WŁĄŚCIWOŚCI>zakładka PULPIT ------- klikasz na "DOSTOSUJ PULPIT..." następnie przechodzisz na zakładke "Sieć WEB" i odznaczasz "Zablokuj elementy pulpitu" To by było na TYLE :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jason Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 lelek_m thx za rade dziala juz!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaln007 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Witam! ja mam ten sam problem tyle ze robie wszystko tak jak jest napisane i dalej sie nic nie zmienia!! błagam pomóżcie!! bo nie chce mi sie dysku formatowac dla glupich ikon na pulpicie. I w nadodatek ikonki sa brzydkie.(sami zobaczcie) Nowy_Obraz___mapa_bitowa__2_.bmpPobieranie informacji ... Edytowane 10 Listopada 2005 przez michaln007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...