o-skar Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Jak w temacie: jakie znacie dobre i tanie sklepy w Bydgoszczy? mam zamiar kupowac sprzet w Enterze (www.enter.bydgoszcz.pl) - co sądzicie o tym sklepie? Pytanie kieruje w szczegolnosci do mieszkancow tego przecudnego miasta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Ja polecam comp-art i reset a tak wogóle to obejdz wszystkie komputerowe na śniadeckich i popierz cenniki a potem wyselekcjonuj gdzie co najtansze i tam poprostu kup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) Kupa tam nie sklepy. Nic nie mają nawet ze średniej półki. Wszystko na zamówienie. Komputronik ma tanie puste nośniki i nic pozatym. Ja tam kupuje zawsze wysylkowo z barwkompu np. W bdg sklepy to szmira ot co. Ale jednak jeśli jesteś uparty to polecam stronke mojego kumpla http://www.komputery.bydgoszcz.pl Tam masz opisy sklepów i krótkie charakterystyki. Edytowane 11 Lipca 2005 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Nom w Bydgoszczy to raczej Comp-Art jest jednym z najtańszych sklepów, poazatym przeważnie mają wszystko na magazynie, więc czekać nie trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 ATAPOL na Marcinkowskiego polecam jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...