Darks Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Mam takie problem : skończyła mi sie usługa neostrady 8 lipca a dalej moge korzystać z neo. TP nie bedzie naliczać jakich impulsów bo z ich strony wszystko jest mozliwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) Neo przechodzi na czas nieokreslony. Cena taka jak na nieokreslony czas (wyzsza). Edytowane 11 Lipca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Neo przechodzi na czas nieokreslony. Cena taka jak na nieokreslony czas (wyzsza). 1541824[/snapback] Ale ja zrezygnowałem z usługi. Wypowiedziałem umowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 to korzystaj! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Ale ja zrezygnowałem z usługi. Wypowiedziałem umowe... 1541834[/snapback] to predzej czy pozniej ci rozkrosuja linie i niebedziesz mial neta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...