barteek Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 :mur: :mur: Mam problem z netią, a właściwie z modemem. W podręczniku użytkownika pisze ze lampka USB powinna najpierw mrygac na czerwono a potem zapalić sie na stałe. A UMNIE BEZ PRZERWY MRYGA, na zielono. Nie wiem co o tym myslec, jak sciagam jakis plik to mryga bez przerwy, tego neta mam od tygodnia i nie wiem czy to normalne. Mam modem thomson speedtouch330. Napiszcie czy u was tez tak jest. z gory dziex :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Jeśli wszystko działa jak nalezy to w czym problem ?? niech sobie miga może dioda jest zepsuta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Masz dwie diody jeśli amsz modem thomsona. Na początku po dostaniu zadilania świecą na czerwono i chyba mrugają, potem zapalają się na zielono (lewa na stałe a prawa mruga). Gdy modem dostanie sygnał z centrali że jest ok lampka prawa przestaje migać i świeci się na zielono. Po połączeniu obie świecą na zielono na stałe a gdy ściągasz coś z internetu i łącze jest obciążone lewa dioda delikatnie mruga. To normalne ;) Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteek Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 heh dzieki juz myslalem ze cos sie dzieje. narka! :D :D uspokoiliscie mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...