Jodlasty Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Mam proźbe. Czy ma ktoś programik do monitorowania temperatury. Taki co dziala sobie w tle i mało pameci zajmuje i działa na XP. To niech ni prześle na jodlasty1@wp.pl albo poda adres skąd można sobie ściągnąć bo na tweaku się nie da. Z góry wielkie dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Mam proźbe. Czy ma ktoś programik do monitorowania temperatury. Taki co dziala sobie w tle i mało pameci zajmuje i działa na XP. To niech ni prześle na jodlasty1@wp.pl albo poda adres skąd można sobie ściągnąć bo na tweaku się nie da. Z góry wielkie dzięki :) Ojej, chyba prośba, a nie proźba :) Ja polecam ze swojej strony Motherboard Monitor 5.1.0.7. http://mbm.livewiredev.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Dzięki Lisek za jedno i za drugie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 ja mam Xp i MbM dziala po prostu ql Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Mam proźbe. Czy ma ktoś programik do monitorowania temperatury. Taki co dziala sobie w tle i mało pameci zajmuje i działa na XP. To niech ni prześle na jodlasty1@wp.pl albo poda adres skąd można sobie ściągnąć bo na tweaku się nie da. Z góry wielkie dzięki :) Ja uzywam speedfana. Ma kilka funkcji porzytecznych w tym wlasnie od Ciebie oczekiwana - monitoring temp. Mozna sobie ja sciagnac do systraya :) Oczywiscie poslalem Ci to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...