Sprinter21 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Elo mam geforca 4 titanium z pixel view i padł mi wiatrak.Mam pytanie czy karta może chodzić na samym radiatorze i czy nic jej sie nie stanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Karcie to moze nie ale podniesie temp wewnatrz budy i co za tym idzie i procka. Moze zainstaluje jakis wentyl 80mm niskoobrotowy dla swietego spokoju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Mam taka karte i grzeje sie nawet z wentylem, wiec proponuje szybko cos zaaplikowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 skoro producent dal wiatrak to byc on tam musi... inacze bedzie nie za dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 skoro producent dal wiatrak to byc on tam musi... inacze bedzie nie za dobrze 1544017[/snapback] pozwole sobie sie niezgodzic z tym. sam mam zdjety wentylator i zalozony wiekszy radiator i radzi sobie swienie. a cisza jaka wspaniala B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarucha Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Karcie to moze nie ale podniesie temp wewnatrz budy i co za tym idzie i procka. Moze zainstaluje jakis wentyl 80mm niskoobrotowy dla swietego spokoju :) 1543254[/snapback] Ale się ubawiłem. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 pozwole sobie sie niezgodzic z tym. sam mam zdjety wentylator i zalozony wiekszy radiator i radzi sobie swienie. a cisza jaka wspaniala B) a i temperaturka w sam raz do gotowania jajek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 wiec wlasnie nie. karta jest w strumieniu powietrza z wolno obrotowej 80. radiator jest wyczowalnie cieply ale do goracego mu duzo brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 ale my tu nie o tobie piszemy tylko o Sprinter21 ktory takowego nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) wiec tak: Sprinter21 skoro wiatrak ci padl to zainwestuj moze w jakis wiekszy radiator i wolnoobrotowy wentyl zeby zapewnic mu jakis przeplyw powietrza? bo nawet najlepszy radiator nie pomoze jezeli niema cyrkulacji powietrza. mysle ze jest to wyjscie lepsze od kupowania wiatraka na grafike a koszt nawet nizszy... Edytowane 13 Lipca 2005 przez wafer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Karcie to moze nie ale podniesie temp wewnatrz budy i co za tym idzie i procka. Moze zainstaluje jakis wentyl 80mm niskoobrotowy dla swietego spokoju Nie zgodzę się z tym czy tam będzie bardzo wydajny wiatrak . czy jego brak temperatura w budzie pozostanie taka sama ... gdyż to ciepło musi się gdzies podziać czy zostanie obok radiatora , czy zostanie rozwiane po całej budzie to żadna różnica jest .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 poza tematem musze nauczyć sie cytować bo na górze mi nie wyszło :) z góry przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 I musiz nauczyć się edytowac posty a nie pisać 1 pod 2 !! :mur: A wracając do tematu to jeśli się aż tak bardzo nie grzeje to zostaw bez wentyla, ale jesli siegrzeje to lepiej wentyl jakiś dorzucic :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...