fenriz Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Witam Mam problemy z windowym zegarkiem.Co pewien czas zauważam ze czas jest spoźniony o 2 godziny(strefa czasowa to srodkowoeurop. letni). Pomaga dopiero ręczna synchronizacja z netem. System to Windows 2003 Enterprise. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 moze bateria na plycie glownej juz siada? Radze wymienic na wszelki wypadek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Miałem pod XP coś podobnego. Co pewien czas cofał mi się zegar o równe 2 godziny chociaż strefa czasowa pozostawała bez zmian. U mnie synchronizacja poprzez internet nic nie wnosiła. Komputer dalej pokazywał 2 godziny wstecz. Pomagało zatwierdzenie strefy czasowej, pomimo że jej nie zmieniałem, bo była dobra. Problem sam zniknął po tygodniu. Nie zdążyłem znaleźć przyczyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...