Wu Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Problem jest taki.... Padło chłodzenie zainstalowane na karcie. Teraz pozostaje kwestia wyboru odpowiedniego coolerka. Fajnie by było kupić coś cichego,wydajnego i niedrogiego... Jedną z takich koncepcji jest coś takiego właśnie jak ZM50-HP. Co o tym wynalazku sądzicie? A może cos innego .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Sprzęt naprawdę godny polecenia! Nie zawiedziesz się! Pamiętaj, że do jego zamontowania musisz mieć koło GPU 4 dziurki w każdym rogu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 TZN. po jednej dzirce w grafie w kadym rogu GPU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 z tego co wiem to na gf 2 nie ma 4 dziurek (ja przynajmniej nie mam). ale mnie tez padl na moim gf2 440 wentylatorek. troche sie pobawilem i wsadzilem na niego sam radiator od celeronka (mozna kupic coolermastera za 20 zeta) miedzy rdzen a radiatorek wsadzilem krazek miedziany ok 1 mm grubosci i z 200 podkrecony dzialal na 235 bez protestowania. zadnych wiatraczkow nie trza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...