Beowulf Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Moj rachunek ze sklepu mowi Radeon 9700 Pro, natomiast komputer najwyrazniej sie z tym nie zgadza. Wszystkie informacje o karcie graficznej brzmia: Ati Radeon 9700 Series. Czy u Was jest tak samo? Zastanawia mnie to tym bardziej, ze na 3DMark 2001 SE osiagam niecale 7000pkt :evil: na niekreconym kompie. sterownik ati wersja 4.13.01.9056 Uzywam Winndows ME, bo 98 i 98SE wieszaly mi sie permanentnie przy restarcie pomimo wszystkich mozliwych patchy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Jak najbardziej mozliwy wynik zwazywszy np. na procka (ktorego nam nie pokazales). Moze masz 800 Mhz, moze zainstalowales grafe bez reinstalki OS a wczesniej miales cos od NV. Napisze wiecej wiadomosci. Ile dales za niego ? I raczej jest to R9700pro - nie robiliby sobie az takich jaj z Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 To że wyświetla Ati Radeon 9700 series jest chyba normalne. Jaki masz procek?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Stery też nie najnowsze masz :) Aktualna wersja to 4.13.01.9200, chyba :) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Heh zapomnialem o procku. Mam Athlona 1800+XP, a system jest swiezutki, reinstalowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 To masz za maly wynik o conajmniej 4000 tysiace :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 No to coś dziwnego :?. Masz VIA service pack'i najnowsze??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 moze zle skonfigurowany komp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Zaraz poinstaluje, albo przynajmniej upewnie sie, ze wszystko jest up to date i odezwe sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Stary, u mnie minimum 13600 ( z maksymalnymi timingami pamięci i zakręconym procku to ~14200 na tym co poniżej. Więc chyba zapomniało ci się zainstalować Via Pack, lub źle skonfigurowałeś drivery ( swoją drogą są nowsze ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 No i sie polepszylo po zainstalowaniu najnowszych service pack'ow VIA i sterow do grafiki - 11501pkt. Ale zawsze moze byc przeciez lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 No i sie polepszylo po zainstalowaniu najnowszych service pack'ow VIA i sterow do grafiki - 11501pkt. Ale zawsze moze byc przeciez lepiej :)Pozostaje Ci teraz podkręcenie proca, grafy i dostrojenie sterowników. Rodeon pracuje Ci na twojej płycie na AGPx8? Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 To teraz szukaj na czym możesz zyskać kolejne poonkty, a przy okazji O/C - 14000 jak makiem zasiał :) Zawsze wierzylem w moc VIA 4in1. ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 No i sie polepszylo po zainstalowaniu najnowszych service pack'ow VIA i sterow do grafiki - 11501pkt. Ale zawsze moze byc przeciez lepiej :) Swoją drogą spoko wzrost. Ja też bym chciał zyskać ponad 4,5k instalując Via packi i sterki. Dodam, że na niekręconym sprzęcie mam właśnie ok. 4,5k :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Mam uruchomione AGPx8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...