Skocz do zawartości
Beowulf

ATI Radeon 9700 (Pro)??

Rekomendowane odpowiedzi

Moj rachunek ze sklepu mowi Radeon 9700 Pro, natomiast komputer najwyrazniej sie z tym nie zgadza. Wszystkie informacje o karcie graficznej brzmia: Ati Radeon 9700 Series. Czy u Was jest tak samo? Zastanawia mnie to tym bardziej, ze na 3DMark 2001 SE osiagam niecale 7000pkt :evil: na niekreconym kompie. sterownik ati wersja 4.13.01.9056 Uzywam Winndows ME, bo 98 i 98SE wieszaly mi sie permanentnie przy restarcie pomimo wszystkich mozliwych patchy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej mozliwy wynik zwazywszy np. na procka (ktorego nam nie pokazales). Moze masz 800 Mhz, moze zainstalowales grafe bez reinstalki OS a wczesniej miales cos od NV. Napisze wiecej wiadomosci. Ile dales za niego ?

I raczej jest to R9700pro - nie robiliby sobie az takich jaj z Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, u mnie minimum 13600 ( z maksymalnymi timingami pamięci i zakręconym procku to ~14200 na tym co poniżej. Więc chyba zapomniało ci się zainstalować Via Pack, lub źle skonfigurowałeś drivery ( swoją drogą są nowsze )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i sie polepszylo po zainstalowaniu najnowszych service pack'ow VIA i sterow do grafiki - 11501pkt. Ale zawsze moze byc przeciez lepiej :)

Pozostaje Ci teraz podkręcenie proca, grafy i dostrojenie sterowników.

Rodeon pracuje Ci na twojej płycie na AGPx8?

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i sie polepszylo po zainstalowaniu najnowszych service pack'ow VIA i sterow do grafiki - 11501pkt. Ale zawsze moze byc przeciez lepiej :)

Swoją drogą spoko wzrost. Ja też bym chciał zyskać ponad 4,5k instalując Via packi i sterki. Dodam, że na niekręconym sprzęcie mam właśnie ok. 4,5k :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...