szakalaka Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) Witam Próbowałem sobie powiększyć partycję systemową "C" więc na początek PM 8.0 powiększyłem partycję "D" z partycji "E" (po to żeby później z "D" zabrać trochę na "C") .Do tej pory było wszystko wpożądku:). Lecz gdy po tej udanej operacji powiększenia D kosztem E próbuję powiększyć C to wywala mi błąd " Error 1611 Bad system file name 9 (48) " :( i że proces zostaje przerwany i co najlepsze jak zamknę PM8.0 i wejdę w jakiegoś menadżera plików to znika mi ta partycjia poprzednio powiększona czyli "D" , muszę wejść w PM i tam widać tą partycję, ale też bez litery napędu tylko z samą nazwą "GRY" muszę nadać na nowo tej partycji literę "D" . Jak daję "Sprawdź w poszukiwaniu błędów" do każdej partycji to tylko bez błędów jest ta wcześniej pomniejszona czyli "E" a przy pozostałych wywala: Error 1611 Bad system file name 9 (48) Error 1611 Bad system file name 11 (48) Acha dodam jeszcze że przed tymi operacjami chciałem najpierw pomniejszyć partycję "D" i już po samym pomniejszeniu zaczeły się dziać w/w sytuacje , więc spowrotem ją powiększyłem do poprzedniego rozmiaru i zaczołem próbować to co wyżej opisałem. Jeszcze dodam że używałem CHKDSK /F i nic nie zmieniło :( PS. Bardzo przepraszam za styl , formę i ortografię lecz jestem już skrajnie zmęczony i wnerwiony więc proszę wybaczcie. Pozdrawiam Edytowane 13 Lipca 2005 przez szakalaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalaka Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Nikt nie wie jak pomóc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ja mam dokladnie ten sam problem ... cos nie gra tylko co zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 http://www.symantec.com/techsupp/support_options.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 moze troche jasniej prosze ? ja wiem ze symantec wykupil powerquesta ale... nie kazdy jest tak oblatany jak Ty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Proste: kupiłeś program, masz prawo do pomocy technicznej. Na podanej stronie znajdziesz następujące opcje pomocy: online support phone support Do przetłumaczenia z angielskiego użyj jakiegoś słownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 są błędy ponieważ program nie zakończył całej operacji jedynie format i wtedy ustalić wielkości partycji pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Lub jakiś program do ratowania danych :>? Jak Ataserwis napisał jest ładny dział support. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalaka Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) @Vincent de Marco i co poradziłeś sobie jak tak to daj znać jak to zrobiłeś :) bo tutaj wszystkim sprawia kłopot napisać czarno na białym jak rozwiązać problem , bo przecież po co komuś pomóc . @Domik nie wiem po co soft do ratowania danych u mnie wszystkie pliki na partycjach są ok. Dałem na stronie symanteca auto update PM 8 zaktualizował mi go coś tam podogrywał i dalej kicha Edytowane 20 Lipca 2005 przez szakalaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...