SipSy Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 mam taki maly problem kilka miesiecy temu kupilem glosniki oddalem je po paru tygodniach bo zaczelo cos w nich pykac myslalem ze to jakas zla seria i dostalem nowy sprzed te glosniki ktore mam teraz maja taka sama wade co jakis czas z nich wyleci dziwny dzwiek tak ze czasami mozna podskoczyc na krzesle takie mocne pykniecie nie wiem czy to jest wada kazdego sprzetu czy ja mam takiego pecha Prosze o Szybka odpowiedz najlepiej na gg 5577352 czekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 umnie nie ma takich pykniec, jaka karta dzwiekowa? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SipSy Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 no i mnie tez nie ma takich pykniec juz nie wiem samo przeszlo hihihi jaka karta sound blaster live 24 bit taniutka karta ale 5-1 powinno chodzic bez problemow ale zmieniam karte dodaje stowke i bede mial inna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SipSy Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 a mowilem ze nie ma pykniec ze samo przeszlo nic z tego kurde wrocilo razem z moja siostra hehe ona wrocila z wczasow do domu i pykanie w glosnikach tez :D:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...