wasabiii Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Jak jest z tą gwarancją ramu? Bo zazwyczaj w sklepach dają gwarancję ok 36 miesięcy a na allegro spotkałem się z gwarancją wieczystą producenta kości Kingston. Ktoś może mi powiedzieć o co tu chodzi? Bardzo proszę o odpowiedźbo już zgłupiałem:) :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 gwarancje wieczysta (Live) to gwarancja na produkt do tej pory do kiedy jest produkowana dana seria! ale to tylko czysta teoria! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Chodzi o to że gwarancję na pamiec realizujesz u producent a nie sprzedawcy, ja swój ram wysłałem właśnie na tej zasadzie do holandii :? BTW, troszke dziwna nazwa tematu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...