konrad087 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Mam problem z instalacją Arctic Coolind Freezera 7. :? Nie wiem dlaczego tak jest, ale po jego zainstalowaniu na procku temp przy starcie wynosi 55 stopni i wzrasta do 65-70 w spoczynku!!! :oops: Przed montażem wyczyściłem dokładnie procka ze starej pasty, nałożyłem nową i trochę ją rozsmarowałem. Założyłem wentyl, kołeczki wcisnąłem, jeszcze sprawdziłem czy wszystko dobrze się trzyma i normalnie uruchomiłem kompa. Coś musiałem źle zrobić.... Pomocy, wiecie o co w tym chodzi? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 jeden gosc na forum tez tak mial mowil ze zdjal pare razy zalozyl i bylo dobrze za ktoryms razem..;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad087 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 A czy te kołeczki po przyciśnięciu trzeba jeszcze przekręcić, aby zabezpieczyć zały montaż czy też tylko je wcisnąć? Będzie jakaś różnica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...