MuOnline Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 CZe mam maly problem z nero.... chyba, a mianowicie z nagrywaniem filmow dvd.Kurna dawniej normalnie nagrywalem i chodzily a teraz tylko czyta na kompie :( nieche czytac na tv. Klikam na dvd-video files dodawalem przerobiony film ( film prezrabiam winavi wideoconverter) i lipa gdy dodaje pliki pisze cos takiego "the file vts_1.vob is larger then 2gb..." i lipa ktos wie co z tym zrobic ? tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 problem jest chyba nie w nero. komunikat masz że plik VOB jest większy od 2GB, a z tego co wiem specyfikacja DVD mówi że maksymalny rozmiar pliku VOB to 1 024 000 KB. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuOnline Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 :/ no i co mam zrobic ? ze 3 razy probowalem instalowac nero i nic ... prubowalem takze CDBurnerXP Pro 3 i Ashampoo Burning Studio 5 nic to nie daje .... wezcie cos poradzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...