Cyna58 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Właśnie zmodowałem sobie biosa do mojej karty (GF6800) i chcę go wgrać, zgrałem sobie także backup'a. W dosie wpisuje komende A:\nvflash -4 -5 -6 vmod.bin. Wszystko idzie Ok. do momentu gdy wyskakuje mi komunikat Are you sure to want coś tam, coś tam. Podspodem jes Type "YES" to confirm(All caps) cos tam, coś tam. Wpisuję Yes i wyskakuje: ERROR: FLASH ABORTED. Co mam zrobić żeby wgrać to cholerstwo. POMÓŻCIE MI PROSZE! :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Podspodem jes Type "YES" to confirm All caps cos tam, coś tam. Wpisuję Yes i wyskakuje: ERROR: FLASH ABORTED. Co mam zrobić żeby wgrać to cholerstwo. POMÓŻCIE MI PROSZE! :cry: :cry: :cry: 1545822[/snapback] Może to stanowi problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Nie już mi się udało. To YES trzeba było wpisać beż cudzysłowia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...