Skocz do zawartości
Gość sekman

Problem Z Lanem...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam radiowego neta 256/128. Mam APeka naprzeciwko domu. Szybkosc sieci wynosi 11,0 mb/s. Teraz pytanie jak polaczyc sie mam z kumplem zeby sciagac od niego pliki?(jest w tej samej sieci) Prubowalismy przez DC++ ale transfer po 15Kb/s :mur: Prosze o pomoc. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki z tego co sie orientuje to zeby sciagac od kumpla z takim speedem musialby byc postawiony hub dc++ ... a jestes pewien ze macie miedzy saba lan??... to ze kumpel jest w tej samej sieci co ty to nie znaczy ze amcie lana.... tym bardziej jest to malo prawdopodobne ze macie radiowke....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi chodzi o przesyl danych z transferem 11mb/s a nie rozmowy  :?

1553165[/snapback]

jak bys sprawdził sobie co to jest rivchat to bys wiedzial ze dziala on tylko po lanie i co najwazniejsze dla ciebie to to ze mozna przesylac pliki po miedzy osobami z rivchata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, posiadam radiowego neta 256/128. Mam APeka naprzeciwko domu. Szybkosc sieci wynosi 11,0 mb/s. Teraz pytanie jak polaczyc sie mam z kumplem zeby sciagac od niego pliki?(jest w tej samej sieci) Prubowalismy przez DC++ ale transfer po 15Kb/s  :mur: Prosze o pomoc. Pozdrawiam

1545916[/snapback]

Jak jestescie w jednej sieci to po co meczyc sie z p2p ?.

Wystarczy postawic Lokalne FTP lub WWW i ssac jeden od drugiego.

Nic do tego nie trzeba - tylko znac wewnetrzne ipki kompow - i bedzie wam lecialo ile radio da rade ;) czyli od 3 do ~ 10 Mbitow ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi