Gość sekman Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam, posiadam radiowego neta 256/128. Mam APeka naprzeciwko domu. Szybkosc sieci wynosi 11,0 mb/s. Teraz pytanie jak polaczyc sie mam z kumplem zeby sciagac od niego pliki?(jest w tej samej sieci) Prubowalismy przez DC++ ale transfer po 15Kb/s :mur: Prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberhome Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Jesli jestescie w tej samej sieci to zainstaluj sobie komunikator RIVCHAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Ale mi chodzi o przesyl danych z transferem 11mb/s a nie rozmowy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11111 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 oki z tego co sie orientuje to zeby sciagac od kumpla z takim speedem musialby byc postawiony hub dc++ ... a jestes pewien ze macie miedzy saba lan??... to ze kumpel jest w tej samej sieci co ty to nie znaczy ze amcie lana.... tym bardziej jest to malo prawdopodobne ze macie radiowke.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberhome Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Ale mi chodzi o przesyl danych z transferem 11mb/s a nie rozmowy :? 1553165[/snapback] jak bys sprawdził sobie co to jest rivchat to bys wiedzial ze dziala on tylko po lanie i co najwazniejsze dla ciebie to to ze mozna przesylac pliki po miedzy osobami z rivchata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Witam, posiadam radiowego neta 256/128. Mam APeka naprzeciwko domu. Szybkosc sieci wynosi 11,0 mb/s. Teraz pytanie jak polaczyc sie mam z kumplem zeby sciagac od niego pliki?(jest w tej samej sieci) Prubowalismy przez DC++ ale transfer po 15Kb/s :mur: Prosze o pomoc. Pozdrawiam 1545916[/snapback] Jak jestescie w jednej sieci to po co meczyc sie z p2p ?. Wystarczy postawic Lokalne FTP lub WWW i ssac jeden od drugiego. Nic do tego nie trzeba - tylko znac wewnetrzne ipki kompow - i bedzie wam lecialo ile radio da rade ;) czyli od 3 do ~ 10 Mbitow ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...