AK47 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Jeżeli na moim procku jest 1.36 to źle ???? Prescott ?? MA być 1.4 a czy występująca u mnie rożnica jest duża ?? 1574330[/snapback] ale masz 1,36 w idle czy w stress? Bo droop mod niweluje różnice miedzy napięciami w zalezności od obciązenia procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 mam pytanko odnosnie tej plytki:) kupilem plyte wlanczam zasilke i sprawdzam napiecie a tu zamiast 12V mam 9.3 na czerwono swieci.Komp chodzi elegancko.Teraz pytanie czy mozna to zglosic na gwarancji?czy nic to nie da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 a jaki masz zasilacz? pewnie jego wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 modecom 400w wiec to raczej nie jego wina(napiecia sprawdzone miernikiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...