death-martyr Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Mam problem, podczas nagrywania cazegokolwiek poprzez mikrofon, mimo ze nawet wyłącze głośniki nagrywają mi siedźwięki z kompa np. jak oddtwarzam muze albo dźwiek jka błąd wyskakuje, czy można to jakoś wyłaćzyckiedys akl nei było musiałem cos sp***ć:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) "siedźwięki, jka błąd, jakoś wyłaćzyckiedys akl nei " Kolejny który nie może poświęcić dodatkowych 5 min aby ładnie napisać :/ Może idź po elementarz Edytowane 15 Lipca 2005 przez bartez91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 przedstaw w ustawieniach zrodlo dzwieku z what u hear na mic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
death-martyr Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 przedstaw w ustawieniach zrodlo dzwieku z what u hear na mic 1547933[/snapback] A dokładnie j gdzie to jest itd....??? help.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
death-martyr Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 przedstaw w ustawieniach zrodlo dzwieku z what u hear na mic 1547933[/snapback] A DOKŁADNIEJ bo żeś zarzucił tekstem a ja taki spec inie wiem ustawienia czego... po kolei:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...