zeli Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Witam Przyszłe pamiątki chciałbym jakos upięknic, aby ładnie wygladały w obudowie :D (spodobały mi sie te radiatory) Wiem wiem, Hynixy sie nie grzeja mocno a u mnie tym bardziej Czy da sie gdzies, u kogos kupic takie radiatory z pamieci Geil?(osobiscie nigdzie nie widziałem, wiec tylko prywatne osoby i np. popsute kości? byc moze ktos ma i kurza sie w szafce) Czy w ogóle wejda na takie Hynixy(512)? Wiem ze, trzeba zrywac naklejki, ale w moim przpadku nie jest to takie wazne, chce tylko zeby dobrze to wygladało Skoro ma byc duzo grzebania i innych tego typu rzeczy to sobie odpuszcze... Chodzi mi o takie, niebieskie heatspreader'y geil'a Pozdrawiam Edytowane 15 Lipca 2005 przez żeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 A nie chcesz mzoe komus wcosnac "NIBY GEIL'ow" :P hehehe Musza byc geil??? bo jak nie geila...t o na allegro tego pelno... A czy wejdzie na 99% tak.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Wiem ze na allegro peło ale własnie o to chodzi, zeby były te Geil'a No nic, bede szukał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...