madmans Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam Mam zasilacz chieftec ENH-0746GB i z niego wychodzi taki kabelek (z ganiazdkiem podobny do zasilania wiatraczków). Gdzie ten kabelek mam podłączyć, czy wogóle mam go podłączyć gdzieś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Jest to kabelek do monitoringu obrotów wiatraka umieszczonego w zasilaczu. Jeśli chcesz wiedzieć ile wiatrak ma obrotów, to sobie podłącz do jednego z wolnych gniazd na płycie głównej. Jeśl inie podłączysz to i tak zasialcz będzie działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmans Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Dzięki, a już miałem iść go oddać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...