Gość Ramzes The Great Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam, kolega posiada Athlona 2000XP na jądrze palomino, i ma dosc powazny problem, temp pracy procka bez obciązeia wynosi 60 stopni, a pamiecie na procku 1,75V, moje pytanie dotyczny tej tempeaturki jak i napięcia, czy wszystko jest w pozadku ?? Szukalem na forum czegos w tym temacie ale nie znalazlem nic co moglby dac odpowiedz na moje pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Teperatura jest trochę za wysoka, budę lepiej wietrzyć, zmienić qler na wydajniejszy. Napięcie 1,75V jest normalnym na jakim pracują pallomina. Edytowane 16 Lipca 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Sam miałem kiedys XP 1700+ Palomino i w lato bez obciążenia miałem 53-53 st. C. Raczej bym się nie przejmował, w końcu jest lato i jest gorąco... A jaką temperaturę masz w stresie ? Jak do 65 st. C to spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 To jest komp kolesia, w stresie na grubo powyzej 65 z tego co wiem...ale dzieki za odpowiedz:) postaram sie mu jakos rozwiazac ten problem, a jaki cooler byl by najodpowiedznijeszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Któryś z pentagramów freezone al-cu, lub cu powinien sobie z palcem w ...nosie poradzić z tym prockiem, mojego starego palomino 1700+@1950+ ;) QC-80CU chłodził 39-40* w idle do 44-45* w stresie w tak sobie wentylowanej budzie. Edytowane 16 Lipca 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...