Darkof Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 mam monitor iiyama vision master 1451 model LS902UT i niemoge zainstalować do niego sterowników.czytałem wcześniej że mam dac właściwości na pulpicie i dac ustwienia>>zaawansowane>>>monitor>>>właściwości>>aktualizuj sterownik.Daje tak podaje lokalizacje i nic. P.S prosze pomóżcie bez tych sterowników nie pogram sobie w kilka gier:( :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 http://www.iiyama.pl/default.asp?SID=&NAV=1192&PCAT=0 a tutaj ich nie ma w sterownikach :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkof Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 1551425[/snapback]dzieki juz znalazłem :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...