ssaperek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Witam! Czuję że :mur: Ale mam nadzieję że mi pomożecie. Zacznę od początku. 2 dni temu zainstalowalem windowsa xp i wszystko bylo w porządku do dzisiaj: 1 - nie mogę wylączyć kompa poprzez start => wylącz... bo po wcisnięciu guzika wylącz robi się restea kompa i tak w kólko. Jestem pewien,że nie ma wirusów (sprawdzalem kasperskim) 2 - teraz pora na drugi . Chcę sformatować jedną z partycji pod windowsem, i się nie da bo komp przy ok 90% się restartuje. Natomiast partition magic wogole tego dysku nie widzi.Pytanie co mam zrobić Nie wiem co mam zrobić,a nie mam sily do ponownej instalacji systemu. PRZOSZĘ POMÓŻCIE z góry wielkie dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Sprawdź dysk hdd regeneratorem czy nie ma badów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 ad 1. poczytaj to: http://aumha.org/win5/a/shtdwnxp.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssaperek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Próbowałem hdd regeneratora i sił mi brakło. Strasznie wolno sprawdzał. Jeżeli chodzi o linka ktorego mi podesłaliście, to postąpiłem zgodnie z tym co tam jest napisane i jest sukces ale tylko połowiczny. Wprawdzie komp się nie resetuje,ale wyskakuje niebieskie okienko (denerwujący mnie kolor :)) na którym widnieje między innymi napis DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 No to teraz poczytaj tutaj: http://www.google.pl/search?sourceid=navcl...R_STATE_FAILURE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...