yuucOm Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) No własnie jakie sterowniki są najlepsze do sblive 5.1. Te winowe sa do bani a te co mialem na płycie powoduja ze mi sie komp zacina :/. Pliz help i najlepiej by bylo jak byscie mi dali linka do tych sterow :P. I na koniec jeszcze jedno pytanie: czy jakosc dzwieku moze wplynac na dzialanie gier (chodzi mi o fps) ? Edytowane 17 Lipca 2005 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 gdzies tu na tweaku byl przylepiony temat o kx drivers + foobar jesli ci zalezy na jakosci dzwieku to polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Jakość dźwięku może wpłynąć na FPS. A o sterownikach było, szukaj. edit: też używam na tej karcie kx i bardzo dobrze się sprawują, i w grach też wystarczająco. Edytowane 19 Lipca 2005 przez grzmot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...