Jodlasty Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Gdzie jest jakiś sklep w którym moża by było sia zaopatrzyć to cudo MAGNUM 390 Water cooling Set albo inne fajne rzeczy do chłodzenia wodnego. Musze w końcu podkrecić tego Athlona Xp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Gdzie jest jakiś sklep w którym moża by było sia zaopatrzyć to cudo MAGNUM 390 Water cooling Set albo inne fajne rzeczy do chłodzenia wodnego. Musze w końcu podkrecić tego Athlona Xp. no np. www.bloki.wodne.prv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Gdzie jest jakiś sklep w którym moża by było sia zaopatrzyć to cudo MAGNUM 390 Water cooling Set albo inne fajne rzeczy do chłodzenia wodnego. Musze w końcu podkrecić tego Athlona Xp. Ano pewnie że jest :) Polecam firme GOLV, oni bawią się w takie rzeczy. www.overclocking.com.pl DiscoTECH też ma swojego WaterCoolera - www.discotech.waw.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 dzięki za adresy. Tylko teraz który lepszy blok aluminiowy czy miedziany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 No jasne, ze miedziany :P Miedz ma lepsze wlasciwosci i lepiej przewodzi cieplo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 oki. a jaka pompka, patrzyłem pompki na www.bloki.wodne.prv.pl chodzi mi o to zeby była cicha i wydajna. Takie chłodzenie to z 500 zł. wyjdzie. Może lepiej kupić szybszy procesor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 oki. a jaka pompka, patrzyłem pompki na www.bloki.wodne.prv.pl chodzi mi o to zeby była cicha i wydajna. Takie chłodzenie to z 500 zł. wyjdzie. Może lepiej kupić szybszy procesor? Moja pompka kosztowala 36 zl (odebrana osobiscie z sopot) do tego nagrzewnica za flaszke (13 zl za 0,5 stolicznaja) wezyki 10 zl cybanty 10 zl no i blok razem z zapinka od Mata :P Mozna kupic lepszego proca jasne :P Ja nastawilem sie bardziej na cicha prace sprzeta niz na ekstremalne krecenie. Na wodnym chlodzeniu bedziesz mial ciszej niz na AC i wydajniej niz na AC :P Moim zdaniem warto zainwestowac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 ja wlasnie inwestuje :D zamoowilem chlodnice i blok z disci komp czy jak tam i kosztowalo mnie to jakies 300zyla wezyki i cybanty znalazlem w piwnicy :D zostala mi juz tylko pompka do nabycia po ktora udac sie musze do rybnego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 oki. a jaka pompka, patrzyłem pompki na www.bloki.wodne.prv.pl chodzi mi o to zeby była cicha i wydajna. Takie chłodzenie to z 500 zł. wyjdzie. Może lepiej kupić szybszy procesor? Pompka to tylko i wyłącznie EHEIM. Co prawda kosztuje sporo, ale jest wydajna i bezgłośna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 oki. a jaka pompka, patrzyłem pompki na www.bloki.wodne.prv.pl chodzi mi o to zeby była cicha i wydajna. Takie chłodzenie to z 500 zł. wyjdzie. Może lepiej kupić szybszy procesor? Mnie mój zestaw kosztował ok 700zł więc czym ty się przejmujesz. Tylko, że nie mam czasu go założyć :cry: Tylko, że ja wybrałem WC zamiast leprzego sprzętu, bo lubię eksperymentować i majsterkować, a poza tym mam już dość hałasu z kompa. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...