_HuBi_ Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 bios na mobo to taipan 0.1 cos tam.. cos tam.. od merlina no to nalaze znowu paste ale tym razem mniej postaram sie go załozyc ponpwnie z pewnym wyczuciem czyli do czasu az poczuje opor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 blok najlepiej jakby sie nie ruszal po dokreceniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Jeśli jesteś twardziel to możesz i bez sprężyn - najlepsze rezultaty ale też trzeba mieć wyczucie i precyzyjnie po jednym obrocie przykręcać BTW: Samhain ma porządne sprężyny (nie to co MCS) więc wystarczy przykręcić tak by sprężyna miała trochę mniej jak 3/4 długości pierwotnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) blok najlepiej jakby sie nie ruszal po dokreceniu... 1563910[/snapback] w takim razie teraz jest dobrze zalozony... mam nadzieje ale jakos nei widać zeby sie ruszal aaa jeszcze jedno jak napelnialem uklad to troche wody destylowanej mi sie wylalo na plyte i grafe (sprawdzalem czy uszczelka od Hydorka odpowiednio dociska i troche wytrysnelo na sprzet :mur: :mur: to chyba raczej przez to problemow bym nie powinien miec. kompa wlaczylem dopiero po 10h od zalania... "BTW: Samhain ma porządne sprężyny (nie to co MCS) więc wystarczy przykręcić tak by sprężyna miała trochę mniej jak 3/4 długości pierwotnej" to mam dobrze Edytowane 24 Lipca 2005 przez _HuBi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Jeszcze jedno - jaka pasta - różnica po między srebrnym Titanem a AS5 jest ok. 8-9C więc to też ważne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) teraz mam srebrna chyba nazywa sie ShinEtsu od gigabyta (nie jestem pewien jak sie ja pisze bo jnie jestem u siebie wdomu a u wuja...) UPDATE Dokładna nazwa pasty to ShinEtsu x-23-7762 widzieliscie kiedys gdzies jej test? Wie ktoś jakiej ona jest jakosci ( wporownaniu do pasty xxxxx) ??? Edytowane 24 Lipca 2005 przez _HuBi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...