Skocz do zawartości
Trawienny

Pierwsze Wc - Garsc Pytan

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli jesteś twardziel to możesz i bez sprężyn - najlepsze rezultaty ale też trzeba mieć wyczucie i precyzyjnie po jednym obrocie przykręcać

BTW: Samhain ma porządne sprężyny (nie to co MCS) więc wystarczy przykręcić tak by sprężyna miała trochę mniej jak 3/4 długości pierwotnej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blok najlepiej jakby sie nie ruszal po dokreceniu...

1563910[/snapback]

w takim razie teraz jest dobrze zalozony... mam nadzieje ale jakos nei widać zeby sie ruszal

aaa jeszcze jedno jak napelnialem uklad to troche wody destylowanej mi sie wylalo na plyte i grafe (sprawdzalem czy uszczelka od Hydorka odpowiednio dociska i troche wytrysnelo na sprzet :mur: :mur: to chyba raczej przez to problemow bym nie powinien miec. kompa wlaczylem dopiero po 10h od zalania...

"BTW: Samhain ma porządne sprężyny (nie to co MCS) więc wystarczy przykręcić tak by sprężyna miała trochę mniej jak 3/4 długości pierwotnej"

to mam dobrze

Edytowane przez _HuBi_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz mam srebrna chyba nazywa sie ShinEtsu od gigabyta (nie jestem pewien jak sie ja pisze bo jnie jestem u siebie wdomu a u wuja...)

UPDATE

Dokładna nazwa pasty to ShinEtsu x-23-7762

widzieliscie kiedys gdzies jej test? Wie ktoś jakiej ona jest jakosci ( wporownaniu do pasty xxxxx) ???

Edytowane przez _HuBi_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi