someone88 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Jak sądzicie które wybrać te klik czy te klik. czy może jeszcze jakieś inne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 zalezy do czego, ale generalnie ani philips ani sony nie slyna z dobrych sluchawek, a w szczegolnosci w zakresie <200 zl. postatwilbym na sprawdzone marki, w przystepnych cenach mozna kupic entry-modele aeg, sennheiser, grado, itp. to oczywiscie rzecz gustu, ale zastanowilbym sie nad tymi modelami: akg k 55 za 99 zl albo: sennheiser hd 201 za 80 pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 te pierwsze nie są sony tylko Kneissel mi się ta nazwa kojarzy z nartami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Jak masz w kieszeni 60 zł to nie ważne co byś kupił, i tak bedzie grało beznadziejnie. Wiec weź już lepiej Philipsy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 nie kupujcie philipsów HP-250 ... kupiłem w ciemno bez odsłuchania i powiem Wam, że to kupa jakich mało ... a) dźwięk beznadziejny ... wyraźnie gubią skrajne częstotliwości, ani to basów ani sopranów nie ma :) bee) podobno są zamknięte - tak pisze na opakowaniu tylko, że to kpina :) jak psy mojego sąsiada szczekają za oknem około 30 m od mojego domu to nawet tego nie są w stanie wytłumić - wszystko słychać nawet jak leci przez słuchawki dźwięk :) cee) po 30 minutach noszenia na głowie chce się rozpędzić i [ciach!]lnąć łbem w scianę... nie da się ich nosić :) poprostu nacisk na głowę jest nie równomierny - ale takie już są słuchawki bez gąbki na pałąku i wogóle z plastikowym pałakiem :) już lepsze byłyby jakiekolaiwk AGK np: AKG K 55 lub K 66 - troche dopłacacie i macie lepszy sprzęt ... 66 mają lepszy dźwięk ale 55 lepiej izolują ... sam mam sprzęt dużo lepszy to moze jestem przewrażliwiony - nie wiem :) aha - kupiłem to coś Philipsa znajomym, którym składałem kompa bo się uparli, że jednak więcej niz 60 PLN na słuchawki nie wydadzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ameryki nie odkryłeś :) Philips od zawsze kaleczył słuchawki... sam sie o tym przekonałem 2 razy. (najpierw wspomniane HP250 a potem HP820 Clarity). Obie wylądowały na ścianie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...