macszelag Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Mam pytanie da siew tym procku athlo 1500 +XP odblokowac mnoznik po przez narysowanie kreski olowkiem ? Czy trzeba sie bawic w klejenie i lakiedy przewedzace? Szukalem innych postow ale nie dowiedzielm sie czy ten model da sie tak zrobic Z gory thnx Pozdrawiam MAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Wszystkie Palomino trzeba traktować lakierem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Wszystkie Palomino trzeba traktować lakierem.No właśnie, te antki już sie nie nabierają na numer z ołówkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 thnx chłopaki to w czwartek biore sie do roboty :))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Mam pytanie da siew tym procku athlo 1500 +XP odblokowac mnoznik po przez narysowanie kreski olowkiem ? Czy trzeba sie bawic w klejenie i lakiedy przewedzace? Szukalem innych postow ale nie dowiedzielm sie czy ten model da sie tak zrobic Z gory thnx Pozdrawiam MAC Zadnego Antka XP nie odblokujesz olowkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Jeszcze jedno tez z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y procek jak go ustawie na 10x140 mhz vcore na 1.800 i czasy pamieci na 7ns 147mhz to sie zawiesza wczesniej chodzil na 145 mhz magistrali i bylo ok temp na procu max 53 stopnie wiec nie wiem co sie dzieje. Moze od tego krecenia cos mu sie tam stalo i terza sie wiesza. Bo zawiesza sie najczesciej w Grze HL counter-strike i takie tam. ?? juz sam nie wiem A z tym mnoznikiem to jak go odblokuje to wtedy ustawie 12x133 @1596 to napewno sie bedzie wieszal bardziej? ale moze inne urzadzenia beda chodzily na magistrali 133 wiec nie beda sie wywalac. PS czy lepiwj podkrecis magistrala czy mnaoznikiem ?? wydaje sie ze magistrala ale moze wtedy wydziela sie za duzo ciepla??/? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...