Squad Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Mam obódowę z panelkiem odpinanym klapką z przodu, są tam dwa porty usb wejście mikrofonu oraz słuchawek. Mam też podłączoną wieże do innego wejścia z tyłu obudowy są tam trzy wejści wieża jest w wejściu zielonym takie samo wejscie jest na przednim panelu. Czy jest możliwość aby grała wieża oraz słuchawki, ponieważ gdy podłącze śłuchawki wieża nie gra a jak wyjme z przedniego panelu słuchawki to już gra o co chodzi? Pomogłaby przejściówka czy coś takiego? Najnowsze sterowniki nie pomogły. Prosiłbym o pomoc. Edytowane 18 Lipca 2005 przez Squad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 sorry ze pytam ale czy ten przedni panel masz podlaczony do plyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squad Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Tak, jest podłączony, sam go podłączałem więc wiem że jest podłączony. A żle to napewnoo nie jest podlączony to od razu zapewniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 1. Po co ci to?? chcesz słuchać mp3 w słuchawkach, a oprócz tego ma lecieć jeszcze przez wierze ?? :D 2. Po prostu masz jedno wyjście na głośniki, podłaczając słuchawki podłaczas je do tego samego do którego podłaczoną masz wierze (tyle że w panelu), nic tu się raczej nie da zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...