kfiatu Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Mam problem - oto konfiguracja mojego komputera: Płyta: Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 Zasilacz 350W Procek: Sempron 2600+ Pamięć: 256 DDR HD 80GB Seagate SATA Karta graficzna: stary GeForce2 CD/RW DVD karta TV: Winfast 2000XP Ostatnio kupiłem używany twardy dysk Fujitsu 10GB, dla celów backup-owych. Po podłączeniu dysku system go wykrył, jednak podczas formatowania dysku (gdy pasek formatowania doszedł do końca) nastąpił restart komputera. Próbowałem kilka razy i za każdym formatowanie dysku powodowało restart kompa, a dysk pozostawał niesformatowany. Przekonany, że coś nie tak z dyskiem - oddałem go i kupiłem inny - tym razem Seagate Medalist 6,4GB. Po podłączeniu go wystąpił dokładnie taki sam problem jak wcześniej Co jest grane? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Jedyne co mogę poradzić to format u kolegi. Pierwszy raz słyszę o takim przypadku no ale to windows a tu wszystko się zdarza. ;) Może to kontroler na płycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...