mateo1977 Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 no wlasnie mam mozliwosc kupic INNOVISION RADEON 9000 PRO 64MB DDR TV/DVI nie za tanio bo 400 zyla ale jak (a moze dopoki )mam to wole wydac niz przechulac.no i wlasnie sie pytam czy ten( glownie chodzi mi o producenta)radeon warto kupic.wiem ze mozna poczekac itp ale ja wiem ze jak nie kupie jutro to pojutrze niebede mial nawet na klawiature.a wlasnie jeszcze jedno bo mam starego gf2mx400 64mb czy wogole warto go zamienic na tego radeona. z gory wielkie dzieki .(szukalem w postach podobnego tematu ale o firmie nic nieznalazem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 no wlasnie mam mozliwosc kupic INNOVISION RADEON 9000 PRO...Czy to ma coś wspólnego z MAG Innovision?? Myślałem, że oni tylko monitory robią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Czy warto zamieniac GF2MX na R9K??? 8O JASNE że TAK!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZiBi Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Innovision jest naprawde ok firma. Mam ich karte stara moze ale napeno nie mialem z nia problemow. Temp. na gpu tez jest spoko dodam ze przez rok nie mialem wloaczonego wiatraczka i nawet ja podkrecalem wtedy i nic, zadnych problemow :)) Oczywiscie przy wiatraku lepsze osiagi nie meczylem jej na maxa bo na mx 200 i tak nie warto ale podejrzewam ze by jeszcze wyciagnac z niej mozna bylo troche. Dodam jeszcze ze kiedys widzialem karte w jakims tescie i zajela 2 czy trzecie miejsce wyprzedzajac bardziej renomowane firmy :) chyba warto zainwestowac PS jak juz co kupiles to powiedz czy jestes zadowolony ;) pa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...