Ozzy_diamond Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Właśnie przetestowałem na swoim sprzęcie ten cooler: P4 - 1.60A@2.30A vcore - 1.75V. boxcooler: - windows - 44st. - stress - 58st. volcano 7+ "low"(~3400): - windows - 40st. - stress - 50st. "med"(~5000): - windows - 39s - stress - 47st. "high"(~6200): - windows - 39st. - stress - 46st. Początkowo na volcano miałem 70stopni, ale okazało się, że dałem za mało pasty (arctic silvera), a stara pasta titana dostała się między proc a heatplate i nie mogłem stamtąd jej wyczyścić - ciekawe czy to ma jakiś wpływ na proca... Dodam, że wytrzymuję tylko najniższe obroty:-), ach te decybele. Teraz zacznę prawdziwe kręcenie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ale za to na najniższych obrotach jest niemal niesłyszalny :) musiałem skręcić obroty Crystal orba bo był 3 razy głośniejszy od tego volcano na low Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 no dobra ale jaka temp jest na najnizszych obrotach :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Widze, że ci dobrze poradziłem brać tego Volcano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Widze, że ci dobrze poradziłem brać tego Volcano. Tak, jestem zadowolony :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Można wiedzieć ile za niego dałeś i gdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Można wiedzieć ile za niego dałeś i gdzie Dałem 144zł w 4maxcool. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Hmm, fakt, że w trybie low jest cichy(i akceptowalny) ale różnice w wydajności w poszczególnych trybach są u mnie zdecydowanie większe przy zamkniętej obudowie oczywiście bo inne testy to tylko teoria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...