serwis0 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Kupiłem dziś nowy dysk barracuda 80GB 7200 7 UATA. Problem jest z tym że mi go wykrywa w biosie i podczas uruchamiania sie. W menadzerze użądzen też jest i widzi go poprawnie. Ale nie ma go w "mój komputer". Nie można zformatować a w " dodaj nowy sprzęt " też go nie znajduje. Co zrobić? EDIT: zworki nic nie mają do tego bo usunołem juz CD-Romy i mam tylko dwa dyski ten drugi oczywiście na SLAWE ale to nic nie zmienia Edytowane 19 Lipca 2005 przez serwis0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Kupiłem dziś nowy dysk barracuda 80GB 7200 7 UATA. Problem jest z tym że mi go wykrywa w biosie i podczas uruchamiania sie. W menadzerze użądzen też jest i widzi go poprawnie. Ale nie ma go w "mój komputer". Nie można zformatować a w " dodaj nowy sprzęt " też go nie znajduje. Co zrobić? 1555391[/snapback] Zworki dobrze poustawiełeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirpsychol Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Postaw na nim jakąś partycję... a będziesz miał co formatować w XP- panel sterowania/narzędzia administracyjne/zarządzanie komputerem/zarządzanie dyskami pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwis0 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 "sirpsychol" Dzięki jesteś wielki najprostrze sprawa a nie załapałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...